Zelfgemaakte zoetigheidzakken voor kinderen

08/22/2013 by Ezequias

Zelfgemaakte zoetigheidzakken voor kinderen

Als gasten verlaten op een partij, met name van een kind verjaardag, is het gebruikelijk voor de host te distribueren zoetigheidzakken. Deze tassen zijn een klein teken de gast bedanken voor de moeite om te komen tot de partij. Hoewel veel winkels pre-en-klare zoetigheidzakken verkopen, bevatten deze vaak items die slechts zullen worden weggegooid. Samen te stellen uw eigen zoetigheidzakken met items die de kinderen zullen genieten van.

Containers

Traditioneel zoetigheidzakken zijn gemaakt van plastic en met een twist stropdas gesloten worden gehouden. U kunt echter elk type van container te houden van de partij gunsten. Zip-top plastic zakken kunnen kinderen gemakkelijk krijgen in hun zakken en verzegelen weer gesloten om te voorkomen dat verliezen van items. Kleine papieren geschenk zakken in felle kleuren kunnen worden hergebruikt nadat het kind heeft leeggemaakt de zak. Een ander idee is het gebruik van een giftpunt als de zoetigheidzak. Gebruik bijvoorbeeld een kunststof strand emmer, bloempot, rieten mand, tas of ondersteboven hoed te houden van al het lekkers.

Items om op te nemen

Kies items te geven aan kinderen in de zoetigheidzakken aangepast aan de leeftijd. Lollys, chocolade, bubblegum en andere kleine traktaties geven de kinderen wat goodies meteen genieten. Ook een paar kleine speelgoed voor het kind. Trottoir Krijt, belletjes, balletjes, kaartspelen, miniatuur auto's en potloden zijn alle gemeenschappelijke idee├źn. Laat de verjaardag kind helpen met het selecteren van het lekkers te verhogen van de kansen die de items kinderen van die leeftijd zullen aanspreken.

Thema zoetigheidzakken

Als de partij een specifiek thema heeft, zelfgemaakte zoetigheidzakken die overeenkomen met dat thema maken. Op een luau thema feestje, bijvoorbeeld een paar goedkope zonnebrillen en een strandbal in de zoetigheidzak. Voor een meisje spa-themed partij, geven een cosmetische zak waarin lotion, lipgloss, nagellak en een slaap masker. Op een spion-thema feestje, geven een goody bag met een vergrootglas, spion notitieboekje en vingerafdrukken kit.

Overwegingen

Goody tassen zijn bedoeld als een kleine dank u cadeau voor gasten, en ze moeten niet breken uw partij budget. Een paar snoepjes en speelgoed in een zakje is genoeg, en moet alleen u uitgebreidere zakken als je echt kunt veroorloven. Bovendien, als u zal worden ambachtelijke projecten doen of het geven van prijzen op het feest, kunnen deze deel uitmaken van de zoetigheidzakken. Een zak uiteengezet met elk kind naam geschreven en hebben de gasten zetten hun ambachten en de prijzen in hun zakken, als zij hen ontvangen. Tegen het einde van de partij, zullen ze hun eigen zoetigheidzakken hebben gebouwd.

Related Articles