Virtuele Worm dissectie Games

08/26/2016 by Ezequias

Virtuele Worm dissectie Games


Mensen geïnteresseerd in biologie en de dissectie van wormen kan hun vaardigheden online oefenen door het spelen van het spel "Earthworm dissectie" van de McGraw-Hill hogeronderwijs Virtual Lab. Helaas, het is de enige goede dissectie spel voor wormen, maar wetenschap liefhebbers ook games om te ontleden van kikkers, vissen en schapen hart kunnen proberen.

Aardworm dissectie

Het spel "Earthworm dissectie" biedt biologische informatie over wormen, een lab manual en labels voor elke interne en externe lichaamsdelen. Klik op het lab handmatig om te leren over de anatomie van de worm en sleept u de labels naar de overeenkomende teksten op de afbeelding. Klik op de knop "Interne Anatomy" te zien van de worm interieur en de bijbehorende labels. Wanneer u denkt alle etiketten op de juiste plek dat, klik op de knop 'Controleren'.

Kikker dissectie spel

In de "Frog dissectie Game," hebt u alle tools die u nodig hebt voor het uitvoeren van de dissectie van een kikker. Klik op het scherm om te beginnen. Elk van de vier beschikbare instrumenten te gebruiken (pins, scalpel, schaar en vergroten van glas) voor het uitvoeren van de dissectie. Het spel begeleidt u door de dissectie door te vertellen u waar u gebruik van elk hulpmiddel. Als u een fout maakt, klikt u op de knop "Opnieuw". U kunt spelen dit spel in de fullscreen modus, kopieert u de embed-code en plakt u deze in uw website of blog en toe te voegen aan uw favorieten.

Zalm dissectie spel

In het "zalm dissectie spel" door ThinkQuest, moet u een vrouwelijke zalm met behulp van een scalpel, een paar pincet, een lepel en een blazen tool ontleden. Klik op een tool voor het oprapen, volg de aanwijzingen voor elke stap van de dissectie en klik op de knop "Info" voor meer informatie over de interne organen. Elke keer dat u een stap correct uitvoeren, hoort u een geluid om u te klikken op de "Next" knop zodat kunt u meer instructies te vertellen. Klik op de knop "Hulp" als je vastloopt.

Dissectie Lab

Het "dissectie Lab" van nul Bio, een website gewijd aan het verstrekken van studenten met middelen voor hun wetenschap cursussen, heeft dissectie quizzen over kikkers, schapen harten en foetale varkens. Klik op "Dissectie Lab" op de webpagina van nul Bio en klik op de link "Dissectie Lab" om een nieuw venster te openen. Scroll naar beneden en klik op "Dissectie quizzen met Flash." Elke quiz daagt je uit om erachter te komen de naam van elke genummerde structuur op een afbeelding van een kikker. Klik en houd op het nummer waarnaar het juiste antwoord.

Related Articles