Tuin vijver instructies

08/26/2016 by Ezequias

Tuin vijver instructies


Een manier om uw tuin kijken echt spectaculair is het toevoegen van een tuin vijver. Een tuin vijver kan de schoonheid van uw huis verhogen sereniteit en comfort toe te voegen aan uw omgeving. De tuin vijver kan aanvullen met een verscheidenheid van huis stijlen en ontwerpen. Het verzamelen van de juiste materialen en het opbouwen van instructies kunnen deze creatie mogelijk voor een enthousiaste doe-het-zelver maken.

Materialen

Verzamelen van de materialen: een schop of spade, tuinslang met bijgevoegde spray nozzle, emmer en timmerman of slang waterniveau. Een kruiwagen wordt meestal gebruikt voor de kleinere vijvers. Bij het bouwen van een tuin vijver, aandacht besteden aan de vereiste afmetingen. De materialen omvatten een zware, poedergespoten polytheen blad (genoeg lijn van de grootte van uw vijver en rekken op ten minste 6 inch (150mm) buiten de omtrek van de vijver). Extra materialen omvatten mix van grind/zand en cement, een array van platte stenen (bedrag dat netjes op de rand van de vijver gaat) en een blikje van biologisch afbreekbare verf om te markeren van de omtrek van de vijver.

Procedures

Markeer de gewenste vorm van uw vijver met een blikje van verf. Controleer de hoogte van de grond elke 2 voeten (600mm), langs uw duidelijke lijn dus zul je het niveau van de punten met elkaar. Niveau uit de lijn van mark met een spade, dan ongeveer 8 inch (200mm) en 2 inch (50mm) graven onder de bestaande maaiveld op het laagste punt. Maak een schotel-vorm na het graven van maximaal 16 inch (400mm) uit het schap van de vijver. De polytheen lag op de bodem en over de vijver plat, verlaten van 6 inches van de rand morsen. Leg de platte stenen tijdelijk, en meng het grind en zand. Een beton mixer of kruiwagen kan worden gebruikt. Het mengsel moet echter niet te droog of te nat. Het beton wordt gespreid door de polytheen voering van de bodem van de vijver te zijn plat. Duw de stenen in het beton na de legdatum hen rond de rand. De vijver moet klaar zijn om te vullen met water na een paar uur. Plaats een oude blad of een stuk polyethyleen in de vijver om te voorkomen dat de waterstroom schuren van het beton. Het blad verwijderen na vullen. De vijver meestal duurt een week om in te stellen en nagevuld drie tot vier keer te verminderen alkalisch is.

Onderhoud

Naast het jaarlijkse reinigen, is weinig onderhoud nodig voor evenwichtige vijvers. Chemische stoffen moeten met mate worden gebruikt. Chemische producten voor de opbouw van de algen kunnen worden gekocht bij een dierenwinkel. Aanvullen van uw vijver vaak, vooral tijdens warm, droog weer. Als vissen in uw vijver aanwezig zijn, laat wat water in een emmer voor een paar dagen vrij chloor of chemische stoffen in water uit de kraan te zitten. Vermijd agressieve chemicaliƫn op het aquatische leven door het verzamelen en het aanvullen van de vijver met natuurlijke regenwater. Vissen en planten moeten binnen worden gebracht wanneer uw vijver begint te bevriezen. Alvorens uw planten op te slaan in een droge, knippen donkere plaats, weg de stengels. Houd op locaties met lange periodes van bevriezing weer in de winter, vissen in een aquarium waaraan koolzuurgas is toegevoegd.

Related Articles