Over ouderenzorg werknemers

03/12/2012 by Ezequias

Over ouderenzorg werknemers

Het duurt een speciaal soort persoon om te werken met de bejaarden. Niet alleen doen ouderenzorg werknemers moeten bezit medische kennis hun werk naar behoren te vervullen, moeten ze ook medelijden hebben. Er zijn vele facetten van ouderenzorg één kon aangaan, en terwijl ze zijn allemaal de moeite waard in hun eigen recht, voeren zij elk een niveau van verantwoordelijkheid niet geschikt is voor elke persoon. Het is een carrière die zorgvuldige afweging vereist.

Functie

De rol van een werknemer van de ouderenzorg is te zorgen voor een veilige omgeving voor patiënten tijdens hun medische en emotionele behoeften. Elke patiënt zal een ander plan van zorg ontworpen specifiek voor haar volgens haar huidige medische aandoening hebben. De gezondheidszorg werknemer zal dit plan voldoen aan de behoeften van de patiënt te helpen haar met haar hygiëne, voedingsbehoeften toiletgebruik behoeften en benutten. Dit plan geeft ook veiligheidsinformatie relevant is voor de patiënt, zoals of ze is mobiele, hoe ze worden opgeheven is en hoeveel mensen duurt om op te heffen haar veilig. Het is de werknemer verantwoordelijkheid om deze informatie kennen en volgen zoals deze wordt weggeschreven naar het waarborgen van de veiligheid van de patiënt. De specifieke functieomschrijving van de werker ouderenzorg, hangt af van het standpunt dat hij houdt en de faciliteit werkt hij voor.

Certified Nursing Assistants

Over ouderenzorg werknemers

Dit standpunt wordt beschouwd als de laag man op de totempaal als het gaat om werknemers van de ouderenzorg. Het is een standpunt dat de minste hoeveelheid onderwijs vereist; over het algemeen kan een certificaat worden verkregen na het nemen van een zes weken durende cursus en passeren een schriftelijke en klinische examen. CNAs zijn wel het meest directe contact met de ouderen, en bieden alle grote persoonlijke zorg voor de patiënt. Het gaat hierbij om Baden, kleden, voeden, ambulating (helpt de patiënt handhaven mobiliteit) en nemen vital signs. Zij melden ook wijzigingen in het gedrag van een patiënt naar de hoofdverpleger zodat de patiënt geëvalueerd en juiste behandeling toegediend kan worden. CNAs zijn meestal werkzaam in verpleeghuizen, huizen voor begeleid wonen of werk voor agentschappen die gebruikmaken van de hulpmiddelen van de gezondheid van het huis.

Vergunning gegeven praktische verpleegsters

Over ouderenzorg werknemers

LPNs zijn een stap omhoog van CNAs en zijn meestal die de CNA rapporteert aan. Een LPN cursus duurt over het algemeen één jaar te vullen met een licentie test nadat opleidingseisen is voldaan. De functie-eisen voor een LPN bij het werken met ouderen zijn beoordeling van de eventuele voorwaarden die zij hebben kunnen, veranderen van dressings op wonden, zorgzame voor doorligplekken en in sommige staten, beheren van medicijnen. Zij rapporteren rechtstreeks aan de verpleegkundige.

Geregistreerde verpleegkundigen

Over ouderenzorg werknemers

De opleidingseisen voor een RN variëren afhankelijk van het type van de gewenste graad, en kunnen duren twee tot vier jaar te bereiken. Bij het werken met ouderen, zal de RN beheren de medicijnen, beheren van intraveneuze vloeistoffen, bespreken van de situatie van de patiënt met de familieleden, controleren van de patiënt grafiek en blijven in direct contact met de arts, wijzigingen aan te brengen het zorgplan zo nodig. Terwijl ze over het algemeen in verpleeghuizen en begeleid wonen faciliteiten werken, kunnen RNs ook werken met hospice patiënten.

Activiteiten bestuur

Over ouderenzorg werknemers

Ook bekend als recreatieve therapeuten, deze ouderenzorg werknemers over het algemeen werken in verpleeghuizen en coördineren van gebeurtenissen voor de bewoners te helpen houden ze actief, sociaal, mentaal en fysiek. Zij plannen van evenementen zoals kunsten en ambachten en bingo, ervoor zorgen dat dieren worden gebracht en zorgen voor muziek en dans. Er zijn evenementen gepland gedurende de dag, evenals enkele avond gebeurtenissen een paar keer in de maand. Vakantie is altijd een speciale en soms een moeilijke tijd voor de ouderen, en de activiteit bestuur zorgt voor carolers te komen en te zingen voor de bewoners.

Related Articles