Na Chemo kapsels

07/21/2010 by Ezequias

Na Chemo kapsels


Chemotherapie is een agressieve behandeling gebruikt voor aanvallen op groeiende kankercellen. Helaas, chemotherapie ook kan aanvallen gezonde haarcellen en veroorzaken haaruitval en tijdelijke reacties in de hoofdhuid. Na chemotherapie wordt toegediend, wordt het haar begint te groeien terug ruw en vederlicht. Er zijn verschillende technieken en kapsels die kun je jezelf kijkt weer na chemotherapie.

Proces-gratis kapsels

De hoofdhuid zal zo mals en jeukende na chemotherapie, het is het beste om te voorkomen dat haar verwerking zoals bleken, kleuren of directe warmte toe te passen. Deze methoden kunnen beschadigen de ontstaande haar en de hoofdhuid. Het nieuwe haar en hoofdhuid kunnen worden gevoelig voor styling producten, alsmede, dus deze moeten zo weinig mogelijk worden gebruikt. Natuurlijke stijlen die lucht gedroogd mag best.

Zachte kapsels

Kapsels die kunnen worden bereikt met zachte haren verzorgen is het beste om schade aan nieuwe haar en hoofdhuid te beperken. Zachte borstels kunnen worden gebruikt om de stijl van het haar. Ronde borstels kunnen helpen bereiken van volume en krullen bij de wortels. Shampoo zonder sterke chemicaliƫn moeten worden gebruikt.

Pruiken en troepverenigingen

Pruiken kunnen helpen beveiligen van uw hoofdhuid en haren voor hergroei. Dit zal helpen bereiken van een meer natuurlijke look. Een pruik kan worden gedragen die ziet er meer dergelijks natuurlijk haar, dus de meeste mensen niet de haaruitval merken zullen. Troepverenigingen en sjaals kunnen gedragen worden over het hoofd te verbergen haarverlies. Paardenstaart clips kunnen ook gedragen worden met de pruik voor een andere stijl.

Kale of korte kapsels

Scheren van het haar, dus het is helemaal kaal terwijl het groeit, is een optie die veel mensen voor na chemotherapie kiezen. Aangezien haar vaak terug fragmentarisch groeit, het scheren tot zijn textuur terugkeert is een optie en minimaliseert de verschijning van haaruitval. Het dragen van haar zeer korte of stekelige na chemotherapie weinig onderhoud tijdens het herstellen voorziet. Haren kan snijden langs het hoofd en spiked omhoog in de voorkant of centrum voor een verschillende blik. Met een beetje haar product waaraan nog geen sterke chemische stoffen zal helpen de stijl houden.

Related Articles