Moderne keuken backsplash ideeën

08/26/2016 by Ezequias

Moderne keuken backsplash ideeën


Hedendaagse keukenontwerp doet weg met geschilderde houten of vinyl backsplashes ten gunste van moderne materialen en tegels. De backsplash stroomt over het algemeen met de aanrecht materialen--die hebben aangetrokken richting van natuursteen, zoals graniet. De hedendaagse keuken backsplash geeft de keuken een strak gerenoveerd met moderne toestellen en een verfijnde gevoel.

Glas

Glas is een zeer veelzijdig optie voor uw backsplash. Het is een unieke keuze, maar zeer eigentijds en kan worden afgestemd op uw wensen. Glas kan worden geïnstalleerd in een groot stuk, geweven in blokken of gekleurde aan uw decor glas backsplashes zijn gemakkelijk te reinigen en duurzaam. Warmte geen schade zal toebrengen aan de glazen backsplash en alles wat je hoeft te doen om het schoon te maken is vegen en gaan. Het is niet poreus, dus voedsel zal geen vlekken.

Metaal

Metalen backsplashes zijn een moderne trend en kan worden gevonden in veel nieuwe keukens. Metalen kunnen gebruikt worden alleen of met steen of glas vermengd met de tegels. Metalen backsplashes Kijk strak met roestvrijstalen apparaten. Een metalen backsplash ziet er goed over het fornuis en spoelbak ongeacht de keuze van het aanrecht. Metalen backsplashes in staal, koper of zelfs messing kan worden geselecteerd en kan worden aangepast met de structuur van het oppervlak. Deze optie is ook gemakkelijk gereinigd en duurzaam.

Marmer of keramiek

Marmer en keramische tegels worden vaak gevonden in moderne keukens. Ze vormen een decoratieve achtergrond voor uw moderne keuken. Marmer of keramische tegels komen in een verscheidenheid van stijlen, kleuren en maten en neutraal, zwart, stenen of stalen aanrecht aan te vullen. De backsplash, ontworpen in een patroon, kan het brandpunt op de kamer en accentueren van de rest van de ruimte.

Related Articles