Mand weven en Cake versieren technieken

02/14/2010 by Ezequias

Mand weven en Cake versieren technieken


Als u op zoek bent naar een manier om jezelf te uiten creatief, sla dan aan het versieren van de taart. Leren cake versieren technieken, zoals de basket weave, maken van professioneel uitziende cakes voor familie en vrienden. Er zijn oneindig veel manieren voor het decoreren van een taart. Taart versieren kan er moeilijk, maar met praktijk, kunt u een pro worden.

Basket Weave

Basket weave is een cake versieren patroon dat lijkt op het uiterlijk van een geweven bloemmand. Het is een tijdrovende patroon maar kan worden bereikt door een beginner met de praktijk. Basket weave is gemaakt met botterroom suikerglazuur van een middelgrote consistentie en een mand-geweven cake decorating tip. Deze versieren tip heeft een rechthoekige gleuf thats even dikke gedurende de gehele tip, zodat er een rechte lijn wordt gemaakt. Basket weave is gemaakt door afwisselend korte horizontale en verticale lijnen. Maak dit patroon op de zijkanten van de taart of op de top. Dit patroon werkt goed voor taarten in een zomer bruiloft, val bruiloft of een Moederdag taart.

Shell

Een shell is een gemeenschappelijke techniek voor taart randen. Het is gemaakt met botterroom suikerglazuur van een middelgrote consistentie en een ster cake versieren tip. Houd de cake versieren tip onder een hoek van 45 graden aan de taart. Als je de tas Knijp, trek terug iets. Release druk op de zak om te maken de staart van de shell. Til de taart versieren tip nadat u druk op de zak vrij. Om te beginnen de volgende schil op de staart einde van de vorige schelp. Blijven deze techniek rondom de bovenkant van de taart voor een decoratieve shell rand.

Daling van de bloem

Hoewel roze decoraties kan intimiderend zijn voor beginners, kan zowat iedereen maken drop bloemen. Deze taart decoreren techniek is een snelle en gemakkelijke manier om leuke Bloem decoraties. De bloem wordt gemaakt met behulp van botterroom slagroom van een middelgrote consistentie en een ster versieren tip. Houd een gevulde cake versieren tas in een hoek van 90 graden, met de tip aanraken de taart. Kers knijp en draai van uw hand, terwijl de tip nog steeds in contact met de taart is. Release druk en til de zak weg. Gebruik een ronde tip om het centrum van de bloem.

Rozetten

Een rozet is een elegante wervelende roos die is gemaakt op de bovenkant of de kanten van een cake. Een rozet maakt een grote kaars houder op een verjaardagstaart. Met een ster versieren tip en botterroom slagroom voor een middellange consistentie kunt u de rozet. Knijp de zak om te vormen van een ster. Handhaving van de druk, iets verhogen de tip hierboven de star en knijp de zak tijdens het verplaatsen van de tas in een cirkelvormige beweging. Release druk op de zak voordat u til het van de rozet.

Related Articles