Lijst van eetbare & medicinale planten in West Virginia

02/11/2013 by Ezequias

Lijst van eetbare & medicinale planten in West Virginia

Er zijn veel wilde planten in de Appalachen, die zijn eetbaar of geneeskrachtige waarde hebben. De sleutel is om te kunnen identificeren en begrijpen van hun toepassingen. Deze kennis kan worden zeer waardevol voor de mensen die uitgeven een aanzienlijke hoeveelheid tijd buitenshuis, vooral degenen die graag kamperen in het achterland van West-Virginia.

Paardebloem

De meesten weten paardebloem als het onkruid dat in de voortuin elk voorjaar en de zomer opduikt. Maar het is ook een grote bron van vitamine C en kalium. De bladeren kunnen worden gegeten, zowel rauw als gekookt voor een thee. De bloemen kunnen worden gefermenteerd en tot wijn. De wortels kunnen ook, hetzij gekookt of rauw ingeslikt worden. De wortels en bladeren hebben door de Europeanen en indianen gebruikt jarenlang als kruidengeneesmiddelen. Bijvoorbeeld, volgens de Universiteit van Maryland Medical Center, kunnen paardebloemen worden gebruikt als een diureticum en eetlust stimulerend.

Pokeweed

De pokeweed, is zoals de naam suggereert, zoals de paardebloem in dat het wordt beschouwd als ongewenste door veel tuinders. Echter is het historisch gebruikt als voedselbron. Meer in het algemeen bedoeld als gewoon "porren", kunnen de scheuten van de plant worden gebruikt als een substituut voor spinazie in recepten. Veel van de plant is ook giftig beschouwd, vooral de diepe paarse bessen die groeien uit de stengels. De American Cancer Society meldingen dat bepaalde derivaten van Poke kunnen nuttig zijn voor het tegengaan van kanker tumoren.

Weegbree

De highland weegbree is een jaarlijkse onkruid die kan worden gegeten en worden gebruikt als een kruidenmiddel voor sommige kwalen. De bladeren van de plant kunnen worden gekookt tot offerte of mishandelde en gebakken om een soort van een chip. Het is verder van mening dat een oplossing van gesmolten weegbree en water kan worden toegepast op alle soorten wonden om genezing, volgens de geneeskrachtige almanak "A Modern kruiden" door Maud Grieve.

Laadplatforms

Hellingen, ook algemeen bekend als "wild prei," zijn een zeer populaire lid van de UI-familie. Ze zijn gevonden in heel West Virginia en zijn herkenbaar aan hun groene tops en groene ui-achtige wortels. Ze hebben een zeer sterke smaak en vaak geserveerd gewoon gekookt en gezouten, maar ze kunnen ook bereid worden een aantal verschillende manieren, zoals in salades of gebakken samen met andere ingrediƫnten.

Related Articles