Kalkaanslag & spierpijn

08/26/2016 by EzequiasKalkaanslag zijn kleine troepenconcentraties van calcium die begint heel zacht en harden gedurende vele jaren voor een droge, krijt-achtige stof. In sommige gevallen veranderen ze in bot. Sommige kalkaanslag kan nooit een probleem. Afhankelijk van de locatie, kunnen kalkaanslag leiden tot ernstige ziekte. Spierpijn kan optreden wanneer de storting heel groot is, wordt wanneer het breuken, oorzaken ontsteking of wanneer het zich voordoet in een gebied dat met beweging interfereert.

Welke oorzaken deposito's?

Er zijn veel theorieën over de oorzaken van kalkaanslag. In veel opzichten blijft de exacte oorzaak een mysterie. Een dieet dat is een tekort aan vitamine K of magnesium kan leiden tot deposito's. Sommige theorise dat dit veroorzaakt door vitamine D en calcium tekortkomingen worden kan, volgens de website van aandoeningen van het bindweefsel. Wanneer een persoon niet genoeg calcium via de voeding of supplementen krijgt, vindt het lichaam calcium uit de botten. Hoewel het lichaam heeft 98 procent van calcium nodig voor gezonde biomineralisatie en tanden, moet het de resterende 2 procent voor het verkeer, de spijsvertering en de celdeling. Een gebrek aan oefening kan ook leiden tot de vorming van kalkaanslag. Kalkaanslag kunnen worden veroorzaakt door een letsel van het bot. Wanneer een bot is gewond, stuurt het lichaam extra calcium in de regio voor reparatie. Als er een tekort van calcium in het lichaam, kan het extra calcium opbouwen op het gebied van de schade.

Waar doen Calcium deposito's optreden?

Kalkaanslag rond de schouder gebied zijn vrij algemeen volgens het zuidelijk Californië orthopedische Institute. Ze kunnen optreden in de toppen van de vingers en de duimen of ergens anders in het lichaam.

Prevalentie en ernst

Vrouwen tussen de leeftijd van 35 en 65 jaar zijn de meeste kans om kalkaanslag. Echter, kunnen ze ook optreden bij mannen, ook. De meeste kalkaanslag zijn relatief onschuldig; echter, sommige zeer ernstig kunnen zijn. Als zij in de verkeerde plaats vormen, kunnen zij interfereren met de natuurlijke werking van het lichaam. Zij kunnen ook bijdragen aan hart-en vaatziekten, kanker, osteoporose en andere degeneratieve ziekten, volgens fitday.com.

Kalkaanslag en spierpijn

Kalkaanslag veroorzaken niet een probleem, tenzij ze in omvang toenemen of ontstoken. Wanneer dit gebeurt, kunnen de pijn ernstig zijn. Als de storting groeit kunt het knijpen pezen of zenuwen, waardoor spierpijn. Spierpijn kan ook optreden wanneer de storting tot het punt groeit dat het interfereert met de natuurlijke bereik van de beweging, zoals het heffen van de arm.

Behandelingsmethoden

De behandelingsmethode is afhankelijk van de locatie van de calcium-storting. Als er op het gebied van de schouder, bestaat behandeling de arm in een sling rusten en rustgevend de pijn en de ontsteking met koelelementen. De arts kan een cortison injectie geven of anti-inflammatoire medicatie voorschrijven. In sommige gevallen mogelijk groot en terugkerende kalkaanslag verwijderen door artroscopische chirurgie.

Related Articles