Ideeën voor een Spaanse thema

05/12/2010 by Ezequias

Ideeën voor een Spaanse thema

Vervoer uw partij gasten naar Spanje met creatieve Spaans-thematische decoraties en activiteiten. Transformeer uw partij-ruimte in een replica van Spanje met een scala aan heldere kleuren en knipsels beeltenis van de beroemde Spaanse monumenten en bezienswaardigheden. Authentieke Spaanse gerechten serveren aan uw gasten drinken en spelen traditionele Spaanse muziek voor de Flamenco dansen.

Party Decorations

Een Spaans-geïnspireerde sfeer maken met behulp van felle kleuren, en nemen de partij buiten als je kunt. Versier het gazon met kaarsen, string lichten en lantaarns voor een intieme, exotische gevoel dat u zou vinden in een authentiek Spaans restaurant. Gebruik de bloemen als accenten en belangrijkste en hang kleurrijke papier decoraties. Bent u niet in staat voor het hosten van de partij buiten, kunt u nog doen veel van de zelfde dingen binnen. Gebruik van kleurrijke tafelkleden en gebruik van de Spaanse vlaggen voor toegevoegde decoratie; Hier kunt u een grote vlag draperen over de deur, en kleine vlaggen op tabellen als belangrijkste te plaatsen. Als je tijd hebt, proberen het maken van knipsels van de beroemde Spaanse monumenten en bezienswaardigheden zoals het aquaduct van Segovia of het Guggenheim Bilbao, en mount ze rond de ruimte van de partij.

Eten en drinken

Spaanse tapas voor smakelijke hapjes serveren aan uw feest. Er zijn veel verschillende soorten tapas variërend in complexiteit; You could Serveer een eenvoudige schotel van olijven, kaas, brood en vlees, of u kon een complexere gerecht als paella koken en serveren in kleine plastic bekers te maken het gemakkelijk te hanteren. Bieden een verscheidenheid van Spaanse wijnen, en proberen het maken van sangria voor een verfrissend drankje van de Spaanse; Er zijn alcoholvrije sangria ook soorten, dus overweeg het maken van een batch voor gasten die niet wensen te consumeren een alcoholische drank.

Muziek

Spaanse muziek op de achtergrond van uw partij is bij het verbeteren van de sfeer en bieden een kans om te dansen. Er zijn veel verschillende soorten Spaanse muziek, dus kies een ras dat u denkt dat het beste past bij uw gasten. Flamencomuziek is traditioneel van Zuid-Spanje, zodat dit ras een meer authentiek gevoel aan uw bijeenkomst toevoegen kan. Als u besluit om te spelen dit soort muziek, nadenken inhurend een Flamenco-instructeur te komen voor een deel van de partij om te leren de gasten enkele stappen van de traditionele dans.

Spelletjes

Naast dansen, probeer spelen enkele games die overeenkomen met uw Spaans thema. U kunt bijvoorbeeld een Spaanse aanpassing van het spel "kleverige voorhoofd". Dit spel vereist elke persoon om een notitie op zijn of haar voorhoofd zonder te kijken wat op de niet-plakkerige kant geschreven er; Schrijf de namen van beroemde Spaanse volk zoals Penélope Cruz of Pablo Picasso op elke noot en elke speler ja of nee vragen om zijn of haar identiteit vast te hebben.

Related Articles