How to Reduce, Reuse en Recycle ambachten

08/26/2016 by Ezequias

How to Reduce, Reuse en Recycle ambachten


"Verminderen, hergebruiken, recyclen" is de hiërarchie van afvalvermindering. U vermindering van afval en vervuiling wanneer u minder middelen verbruiken en selecteer meer producten die duurzaam en niet giftig. U opnieuw gebruiken door te kiezen voor items die niet weg na een gebruik geworpen krijgt, en u recyclen wanneer u iets oud iets nieuw en bruikbaar te maken. Verminderen, hergebruik en recycling kunnen ook worden toegepast in ambachten om kinderen niet te verliezen en om hen opnieuw te onderzoeken wat ze misschien denken als prullenbak te helpen te leren.

Kunststof en glazen flessen

Kunststof en glas flessen worden vaak gebruikt en weggegooid na een gebruik, maar er zijn vele ambachten die kunnen worden gemaakt met hen. Een creatief ontwerp op een plastic fles schilderen met acryl verf of verf van een ontwerp op een glazen fles met een mix van witte lijm en acrylverf. Vul de fles halverwege met water en voeg verse bloemen om te zetten uw fles in een vaas. Flessen kunnen ook worden gebruikt voor zand kunst met gekleurd zand. Kun je een zeepbel blower, door het snijden van uw plastic fles ongeveer 4 duim vanaf de bovenkant, het brede einde van uw bovenste stuk in een oplossing van afwasmiddel en water, en het waait door het mondstuk maken een grote zeepbel dompelen.

Papieren handdoek- en toiletpapier buizen

Papieren handdoek- en toiletpapier buizen kunnen gebruikt in verscheidene verschillende ambachten, zoals het draaien van de buizen in de sculpturen van dieren en mensen. DK Kids heeft sjablonen voor een scala aan mogelijke sculpturen. Spion Verrekijker uit rollen wc-papier kun je door twee samen vast te binden. Of maak een regen stok door het schilderen van een ontwerp op een papierrol handdoek: één uiteinde van het GLB door tapen met een stukje stevig papier; knippen van een 6-inch vel aluminiumfolie en draai het in de vorm van twee verschillende spoelen of veren; invoegen van de folie samen met gedroogde bonen of rijst in de buis; en vervolgens het andere uiteinde van de buis van het GLB.

Aluminium blikken

Aluminium blikjes kan worden gewassen en in iets nuttigs. Afgesneden van de bovenkant met een blikopener, draai het blik ondersteboven en garen wikkel rond je kan, het lijmen als u gaan. Als je kan is volledig omwikkeld met garen, lijm op sommige pailletten, glitter, steentjes of schelpen voor decoratie. De ingerichte kan kan worden gebruikt als een potlood houder. Ambachten misschien ook kunnen vakantie-thema. Maak een Halloween lantaarn uit een aluminium kan door schilderij van een hefboom-o-lantaarn op het blik, het afsnijden van de top---volwassen toezicht is noodzakelijk--- en het plaatsen van een kaars onderaan. Punch gaten rond de ogen, de neus, de mond, zodat het licht dringt door de kan op deze punten. Punch gaten aan weerszijden bovenaan, en wikkel draad door voor een houder.

Papierproducten

Een van de gemakkelijkste manieren om te recycleren van oude tijdschriften is om een collage: gebruik een oud stuk karton voor de basis en uitgesneden inspirerende foto's van een tijdschrift. U kunt het maken van een object-thema collage, zoals honden-, reis- of muziek, of maken een collage die u vertegenwoordigen: waar u geweest bent, wat u wilt en uw persoonlijkheid. Met witte lijm of rubber-cement, lijm overlappende afbeeldingen totdat het gehele karton is gedekt. U kunt ook een mozaïek met oude tijdschriften door te knippen uit kleine stukjes van het tijdschrift en organiseren ze per kleur. Of maak uw eigen beeld met de kleurrijke stukken. Of maak een papieren zak kite door schilderen een grote papieren zak, ponsen gaatjes aan elke kant van de tas en koppelverkoop een sterke string naar elk gat; alle vier snaren elkaar binden en verbinden hen met een lange reeks; tape papieren slingers aan de onderkant van de zak. Het zal vangen wind en vliegen.

Related Articles