How to Install gloed meters in een auto

05/29/2012 by Ezequias

How to Install gloed meters in een auto

Populair gemaakt door de straat rennen, Gemeenschap, video games en films, kunnen aftermarket gloed meters duikers om te zien hun meters duidelijk in een oogopslag eerder dan moetend ontcijferen van een dim fabriek gauge. Deze meters op de markt voor een tijdje en meer regelmatig komen geïnstalleerd in nieuwere auto's aanwezig zijn geweest. Installeren van gloed meters in auto's die niet dit soort iriserende meters is een vrij eenvoudig proces en kan variëren van automodel auto model.

Instructies

De Gauge-Cluster verwijderen

1 laat de auto warm gedurende 15 minuten.

2 Maak een foto van het gauge-cluster om te weten van de plaatsing van de naalden, terwijl de auto draait.

3 Verwijder de gauge cluster omlijsting schroeven met een Phillips hoofd schroevendraaier, en trek de bezel. Ontkoppel de elektrische verbindingen met behulp van een slotted hoofd schroevendraaier en verwijderen van de bezel.

4 Verwijder de schroeven die het gauge-cluster verbonden aan het dashboard met behulp van uw set ratel.

5 het gauge-cluster verwijderen uit de auto en trek uw na markt wit gezicht gloed gauge.

Vervanging van fabriek Gauge gezicht met Aftermarket gloed Gauge

1 wrikken uit elkaar het doorzichtige plastic venster uit het gauge-cluster.

2 Verwijder zorgvuldig de naalden. Plaats deze op een tabel in het gedeelte en de exacte volgorde dat ze zich op het cluster. Verwijder de naald stoppen met de Tang, en plaats ze zoals met hun bijbehorende naalden.

3 Peel uit de fabriek gezicht meters.

4 Verwijder de zelfklevende cover papier vanaf de achterkant van de witte gezicht gloed meter en plaats deze op het gauge-cluster. Dit gladstrijken.

5 Vervang van de naald stoppen, en vervang de naalden. Zorg ervoor dat niet in te duwen de naalden helemaal, u zult het veranderen van hun positie snel.

Installeren van aangepaste Cluster manometers

1 sluit het gauge-cluster in en opwarmen van de motor gedurende 20 minuten.

2 kalibreren de meters met behulp van de foto die je nam eerder. Gebruik deze foto de naalden verplaatsen naar hun oorspronkelijke positie. Duw in de naalden om ze te vergrendelen in plaats.

3 Trek het gauge-cluster uit, en vervangen de kunststof venster.

4 sluit uw gauge-cluster in je dash-board, vervangen de schroeven aan het dash board kunt koppelen en vervangen de gauge-cluster bezel.

Related Articles