Hoe ter dekking van Vensters in kunststof

01/26/2013 by Ezequias

Hoe ter dekking van Vensters in kunststof

Windows dienen als een van de grootste bronnen van warmteverlies voor uw huis tijdens de koude-weer-seizoen. Dit geldt vooral met oudere huizen waar minder energie-efficiënte windows nog steeds op zijn plaats kunnen. Kort van inefficiënte windows vervangen, kunt u efficiëntie verhogen door isolerende deze vensters. Die betrekking hebben op de ramen in het kunststof vormt een barrière die houdt van de warmte in uw huis waar het thuishoort. Terwijl efficiënte vermindert de plastic zichtbaarheid door de ramen. Elk venster gedekt is gelijk aan een besparing op uw verwarming factuur, alsook een afname van de verspilde energie.

Instructies

1 schoon schoner de ramen grondig met venster. Laat de window om lucht droog na het schoonmaken.

2 maatregel het raamkozijn, zowel hoogte als lengte. Knip een stukje van uw kunststof isolatie film aan de grootte van het venster meting met behulp van een paar van schaar.

3 plaats een strook van dubbelzijdige tape langs uw kozijn aan de kant van het glas. Verwijder het papier die van de band eenmaal op zijn plaats.

4 plaats de plastic over de vensterglas en veilig naar het venster frame met behulp van de blootgestelde dubbelzijdige tape. Een haar droger en aanzet, houd de droger ongeveer 2 duim van het oppervlak van het glas en gaat over de plastic, krimpt het op zijn plaats in het venster voor het maken van een goede pasvorm. Herhaal het proces van de montage boven andere vensters in uw huis.

5 gebruik een utility mes te snijden alle overtollige kunststof weg na montage.

Related Articles