Hoe te stoppen met uw Dwergschnauzer van kauwen

06/22/2013 by Ezequias

Hoe te stoppen met uw Dwergschnauzer van kauwen


Miniatuur Schnauzers zijn kleine, 11 - tot 18-pound honden met een waarschuwing temperament, een intelligente geest en het verlangen om te behagen. Helaas, ondanks het feit dat gehoorzaam en vriendelijk, Miniatuur Schnauzers hebben de neiging om slechte gedrag zoals kauwen, graven en bovenmatige ontschorsen deelnemen. Het is een vrij algemeen gedrag dat over als gevolg van verveling of overtollige energie komt. Om te stoppen met uw Dwergschnauzer van kauwen, moet u uw huis hond wilt controleren en vervolgens het onderwijzen van uw hond wat het kan kauwen.

Instructies

1 hond bewijs uw huis door het plaatsen van kauwtabletten objecten binnen een kast of op een hoge tafel of plank die de Schnauzer niet kan bereiken. Ook betrekking hebben op elektrische aansluitingen en elektrische snoeren te verwijderen van de Schnauzer van reach.

2 Houd uw Dwergschnauzer in een krat wanneer geen mens is rond uit te oefenen op zijn gedrag. Hiermee voorkomt u dat hem kauwen belangrijke artikelen, evenals potentieel gevaarlijke ones.

3 leren uw Dwergschnauzer te kauwen alleen bepaalde items. Elke keer dat je vangen uw Schnauzer iets die het niet de bedoeling om te kauwen, snel "Nee" zeggen en het item vervolgens vervangen door een kauwtabletten speelgoed, zoals een Nylabone, Kong speelgoed, touw of piepende bal kauwen.

4 toepassing nasty-proeverij vloeistoffen op stukken van meubilair die uw Schnauzer houdt om op te kauwen. Natuurlijke huishoudelijke producten zoals azijn werk, maar het is beter om te investeren in iets Bitter Apple--een spuitbare vloeistof die gemakkelijk te gebruiken en bijvullen.

5 Houd ten minste drie tot vijf kauwtabletten speelgoed altijd handig voor uw Schnauzer om te voorkomen dat hem kauwen wat hij niet moet. Honden, met name jonge honden, kauwen als een middel om te onderzoeken ongewone voorwerpen. Selecteer speelgoed met verschillende texturen en geluiden hem om geïnteresseerd te houden.

6 tijd doorbrengen met uw Schnauzer. Hij niet kan leren wat te verwachten, tenzij je rond om hem goed te trainen. Mooi en consistente, en niet van discipline hem met elke vorm van negatieve straf. In plaats daarvan belonen hem voor het doen van de juiste dingen zoals kauwen op een stuk speelgoed in plaats van een boek.

Related Articles