Hoe te maken van elektriciteit met een draad, de batterij en de lamp

07/18/2013 by Ezequias

Hoe te maken van elektriciteit met een draad, de batterij en de lamp


Inschakelen van een lampje met niets maar een batterij en een draad is de eenvoudigste manier om te laten zien hoe elektriciteit stroomt. Elektriciteit zullen vloeien uit de negatieve aansluiting van de batterij door de lamp en terug in de positieve aansluitklem van de accu. Als de elektriciteit de gloeilamp passeert, is het gedwongen door een gloeidraad van wolfraam gemaakt. Zoals de gloeidraad opwarmt, het gloeit en geeft licht, bewijs dat elektriciteit stroomt door middel van het circuit.

Instructies

1 de draad strekken voor je en selecteer een plek over een duim van het ene einde.

2 druk uw scheermesje naar beneden in de draad, net hard genoeg om dwars door de rubber isolatie, niet hard genoeg te verbreken van de draad. Beweeg de draad over zodat je een cirkel rond de draad hebben gesneden. Duw uw scheermesje tegen het einde van de draad een duim van draad zonder isolatie bloot te stellen.

3 herhaal hetzelfde proces op het andere uiteinde van de draad, behalve dit keer ongeveer drie duim van draad bloot.

4 wikkel het uiteinde van de draad met drie inch blootgesteld rond de metalen draden in de buurt van de onderkant van de gloeilamp. Zorg ervoor dat de blootgestelde draad is slechts het aanraken van de metalen draden.

5 Stel uw 9-volt batterij op de tafel voor je met de twee contactpersonen die omhoog wijst.

6 pak het andere uiteinde van de draad, het einde dat niet is verbonden met de lamp, in de ene hand. Zorg ervoor dat u het geïsoleerde gedeelte zijn bedrijf. Pak het eind van de lamp van de lamp in je andere hand. Aanraken van de draad aan één van de 9-volt batterij contacten, dan raken de kleine metalen schijf aan de onderkant van de lamp aan de andere contactpersoon. De elektriciteit zal oplichten van de lamp.

Related Articles