Hoe om te controleren van een EGR-klep

09/13/2010 by Ezequias

Hoe om te controleren van een EGR-klep

De uitlaat gas recirculatie klep of een EGR klep, is een belangrijk onderdeel van het systeem van uw voertuig uitlaatgas omloop. De EGR-klep draagt bij tot de optimalisering van de afgifte van de brandstof door het opnieuw circuleren van uitlaatgassen terug in de verbrandingskamer, het efficiënter maken van uw voertuig terwijl het verminderen van de verontreiniging door uw voertuig stak. Een defecte klep (het stokken) kan ertoe leiden dat de kleppen van de motor te kloppen tegen de hoofden van de zuiger (als gevolg van onjuiste lucht/brandstof mengsel) of voor de auto stationair ruw. Gelukkig, het controleren van je EGR-klep kan gebeuren in uw oprit.

Instructies

• Engage de noodrem. Als uw voertuig een handgeschakelde transmissie is, zet u het voertuig "neutraal". Als het automatische, laat het in "park."

• Start van het voertuig en laat ze om op te warmen naar normale bedrijfstemperatuur.

• Open de motorkap van uw voertuig door te trekken op de kap kabel in het voertuig.

• Zoek de EGR-klep in de motor baai. De locatie zal variëren van voertuig tot voertuig, dus je kan nodig zijn om uw fabrikant service handleiding te raadplegen. In de meeste auto's, is de EGR-klep gelegen op het inlaatspruitstuk of hoofd.

• Zoek de EGR zuiger mechanisme aan de buitenkant van de EGR-klep. De plunjer bepaalt de uitlaatgassen wordt warmtebehandelingsproces in de motor door openen en sluiten.

• Iemand de motor rev terwijl u voor beweging van de plunjer hebben. U moet zitten kundig voor zien de plunjer openen en sluiten. Als dat zo is, is de EGR-klep normaal functioneert. Als het niet openen en sluiten, dan is de klep defect, en het moet worden gereinigd of vervangen.

Related Articles