Hoe om gewicht te verliezen met Zumba Fitness

08/28/2012 by Ezequias

Hoe om gewicht te verliezen met Zumba Fitness

Zumba, een van de snelst groeiende fitness voedingnieuwigheden in de wereld, gebruik Latijnse dans wordt verplaatst naar het maken van een oefening die is zowel spannend om te doen en gunstig voor het lichaam. De snelle bewegingen en besmettelijke muziek inspireren mensen van alle leeftijden opstaan en bewegen van hun lichaam. Zumba maakt verliezen van gewicht voelen minder als een gedoe en meer als een activiteit die je wilt doen elke dag. De cardiovasculaire dans beweegt helpen uw lichaam verbranden van vet en calorieën, terwijl de sterkte Toon beweegt en helpen bouwen spier.

Instructies

1 Zoek een Zumba-klasse in uw buurt. Zumba lessen worden gehouden bij lokale fitnesscentra, atletische clubs, YMCAs en Dansstudios. Bijwonen klasse drie tot vijf keer per week. Zumba is in het verliezen van gewicht wanneer u klasse regelmatig bijwonen de meeste vruchten afwerpen. Afhankelijk van de intensiteit van uw training en je lichaamssamenstelling, wordt met een Zumba-klasse 500 tot 800 calorieën verbrandt tijdens een 60 minuten-klasse. Als u niet kunt een Zumba-klasse in de buurt vinden, de Zumba DVD's kopen en de bewegingen uitvoeren thuis.

2 verplaatsen en hebben plezier. Maak je geen zorgen over het uitvoeren van de stappen perfect. Het verplaatsen van je lichaam is het belangrijkste aspect van Zumba. Als u problemen met de choreografie ondervindt, schud je heupen en probeert uit te voeren van vergelijkbare maatregelen. U kunt ook teruggaan naar een meer fundamentele stap, zoals de salsa. De meeste calorieën verbrandt door te werken van de kern spieren in je buik door middel van draaien en schudden.

3 eet gezond voedsel, zoals fruit en groenten, bonen, gezonde koolhydraten en mager eiwit. Eiwit helpt het lichaam bij het opbouwen van spieren. Handhaven van een gezond dieet is belangrijk in het maximaliseren van de voordelen van Zumba. Een slecht dieet hoog in vet en suiker is niet gunstig voor het verliezen van gewicht maakt niet uit hoeveel je dansen Zumba.

Related Articles