Hoe een auto met Wax van Turtle Wax

10/30/2010 by Ezequias

Hoe een auto met Wax van Turtle Wax

Turtle Wax beschermt een auto's oppervlakte van vlekken en het exterieur van de auto glimmend houdt. In plaats van het betalen van uw auto was gezet te hebben, kunt u wassen het zelf. De Turtle Wax merk biedt verschillende wax en accessoires die gerenommeerde zijn. U zult moeten Turtle Wax van toepassing op uw auto drie of vier keer per jaar te blijven ter bescherming van de buitenkant en zijn afwerking in goede conditie te houden.

Instructies

1 uw auto wassen alvorens de Turtle Wax. Reinigen van de auto grondig met Autowassen zeep en spoel de zeep af.

2 droog de auto af nadat u het wassen. Gebruik een lint gratis handdoek te drogen van de auto, en vermijd dat deze aan de lucht droog.

3 Controleer de auto om ervoor te zorgen dat wax moet worden toegepast. Veeg van een katoenen doek over de motorkap, en als het doek gemakkelijk glijdt, dan is de wax die u eerder hebt toegepast zal volstaan.

4 Selecteer de juiste Turtle Wax en accessoire producten voordat u de wax toepast. De was die u kiest hangt af van de leeftijd van de auto en zijn afwerking. Dan kunt u gebruik van aanvullende producten zoals de Super harde Shell plakken om te verwijderen van een heleboel oppervlakte puin of een detailer om te voorkomen dat de wax achterlatend swirl marks op nieuwere auto's. Controleer de richtingen en productinformatie voordat u de wax en leveringen koopt.

5 Breng de Turtle Wax op een droge en koele dag. Vermijd de wax direct in het zonlicht of extreme temperaturen toe te passen, zoals dit heeft invloed op hoe de was eruit ziet en houdt zich aan uw auto.

6 plaats de wax op de applicator geleverd met de Turtle Wax. Schud de fles vloeibare wax voordat u het toepast op de applicator. De turtle wax in een cirkelvormige beweging van toepassing zijn en betrekking hebben op uw auto's lichaam met de wax te geven het een glanzende afwerking. Afdekprofiel één kleine tegelijk. Breng een tweede laag van de wax om ervoor te zorgen dat je dekking van eventuele vlekken die je gemist.

7 laat de was te drogen en wazig.

8 buff de auto lichtjes met een lint doek, het verwijderen van de wazige gebieden en brengen een glans aan het lichaam van uw auto.

Related Articles