Het wijzigen van de remmen achter op een Audi A6

02/20/2011 by Ezequias

Het wijzigen van de remmen achter op een Audi A6

De Audi A6 is een zeer populaire sedan met eenvoudige maar knappe styling, indrukwekkende prestaties en zeer goede engineering. En omdat het een high-end Duitse auto, het is ook erg duur om te hebben gewerkt door een professionele monteur. U kunt wat geld besparen op onderhoud door het uitvoeren van sommige van de eenvoudigere taken zelf. Banen zoals olieveranderingen en wijzigingen van de rem zijn meestal vrij eenvoudig met de juiste instrumenten en aanpak.

Instructies

1 verhogen de achterkant van de auto met een aansluiting van de vloer. Ondersteuning van de auto veilig met een paar van stands van jack. Verwijder de lug noten voor de achterwielen en de wielen. Plaats de wielen uit de weg.

2 spray rem reiniger op de remklauw en de rotor. Veeg alles neer met een schone, droge doek. Verwijder de grote rem pad lente clips aan de buitenkant van de remklauw. Gebruik een paar tang te trekken van een einde van de clip uit en draai en trek de clip om de andere kant vrij te geven.

3 koppel de rem dragen sensor lijn. Dit wordt uitgevoerd door middel van een kleine metalen beugel. Er is een kleine plastic extensie op de regel die worden teruggetrokken moet om los van een pin die in het bezit van de sensor-lijn in plaats. Zodra de lijn is verwijderd uit de beugel, ontkoppel de kabelboom, één uiteinde van die naar de remblok gaat.

4 Verwijder de plastic doppen op de remklauw montage bouten door nieuwsgierige ze af met een schroevendraaier. Los en verwijder de remklauw montage bouten met een inbussleutel of de betreffende formaat Torx bit. Schuif de remklauw off van de rotor. Laat niet de remklauw & rsquo; s gewicht hangen af van de remleiding, aangezien dit het kan beschadigen. Ondersteunen van de remklauw met een kartonnen doos of koppelen aan het chassis met een zip-gelijkspel. Verwijder de bouten die de vervoerder van de remklauw houden over. De vervoerder heeft gereserveerd.

5 Trek de rotor rechtstreeks af van de hub. Verwijder de stootkussens van de remklauw door het uit glijdt van de remklauw. Zij moeten gemakkelijk komen. De innerlijke pad kan worden vastgehouden aan de rotor. Als er, wrikken het uit met een schroevendraaier zonder contact met de rotor. Schuif de nieuwe rotor op de hub. Installeer opnieuw de remklauw vervoerder.

6 open het deksel voor het rem vloeistof reservoir in de motor baai en verwijder over een & frac12;-inch van rem vloeistof, zodat de vloeistof niet overlopen doet wanneer de zuiger in de remklauw wordt gecomprimeerd. Voor de achterste remmen op de Audi A6, moet de zuiger in de remklauw worden gecomprimeerd om ruimte voor de nieuwe, dikkere pads met een speciale remklauw tool te maken. (Zie bron 1.) Plaats de stokjes op de tool in de gaten in de zuiger en schakel vervolgens het gereedschap, waardoor moet schakelen en comprimeren van de zuiger in de remklauw.

7 Installeer de nieuwe remmen pads in de remklauw. Schuif de remklauw op de rotor. Installeer en draai de bouten van de remklauw. Sluit de remkabel voor het sensor van slijtage op het pad op de sensor-lijn. Installeer opnieuw de regel in de beugel, ervoor te zorgen dat de pin het beschermen tegen vastklikt en dat de lijn veilig is. Installeer opnieuw de remblok-clips met een paar tang. Herhaal voor de andere kant.

8 Vul de rem vloeistof reservoir met verse remvloeistof tot de volledige maatstreep. Pomp de remmen totdat het pedaal weer stevig voelt. Vervang de wielen en verlagen van de auto op de grond.

Related Articles