Het oplossen van een HP Monitor

10/29/2011 by Ezequias

Het oplossen van een HP Monitor


Ongeacht welk model HP beeldscherm dat u gebruikt, loont het om hebben sommige probleemoplossing basisvaardigheden. HP monitoren hebben een aantal mogelijke punten van mislukking, van problemen met de fysieke verbinding met de computer om problemen met de input-instellingen op het toestel. Leren identificeren die mogelijke problemen en nemen de nodige te corrigeren, is de beste manier om het beeldscherm terug in dienst.

Instructies

1 het afsluiten van uw computer en de monitor kabel. Controleer de aansluiting op de monitorkabel verbogen pennen. Zorgvuldig rechttrekken elke verbogen pennen door een kleine platte rand schroevendraaier naast de pin invoegen en verplaatsen terug op zijn plaats.

2 Controleer de monitor kabelaansluiting op de achterkant van de monitor als uw HP model een tweepuntige kabel gebruikt. Sommige HP monitoren gebruik solide kabels die permanent zijn aangesloten op de monitor, terwijl anderen duimschroeven gebruiken om de kabel aansluit op de achterkant van de monitor.

3 zet de duimschroeven, en bevestig de monitorkabel de achterkant van uw computer. Draai de duimschroeven totdat zij niet om het even welk verder verplaatsen.

4 power op de computer en de monitor scherp in de gaten. Druk op de power-knop op de monitor als het groene lampje niet brandt.

5 druk op de "Input"-knop op de voorzijde van de HP-monitor. Sommige HP monitoren hebben deze knop duidelijk ge√ętiketteerd, terwijl anderen dat niet doen. Als u een input knop niet wordt weergegeven, drukt u elk van de knoppen op de voorzijde van de monitor. De input knop bepaalt waar de monitor een signaal zoekt, en te drukken annuleerteken voeren weerom naar de video op uw computer.

6 druk op de menuknop aan de voorzijde van de HP-monitor, en vind de optie degauss. Druk op de knop de degauss-process uitgevoerd. Dit kan herstellen van een wazig monitor en breng het terug naar de juiste verhoudingen.

Related Articles