Het gebruik van gouden Bond medicinale poeder op honden

01/30/2011 by Ezequias

Het gebruik van gouden Bond medicinale poeder op honden

Honden Nieuwengels soms ernstige huiduitslag die zorgvuldige behandeling vereisen; Gouden Bond medicinale poeder kan helpen uw hond de jeukende huid. Het poeder werkt om de huid te kalmeren en absorberen vocht om te stoppen met persistente jeukt. Hoewel veel mensen gebruiken Gold Bond voor het verlichten van honden huidproblemen, heeft de Food and Drug Administration niet geëvalueerd de doeltreffendheid ervan voor dit doel, zodat moet u contact opnemen met uw dierenarts voordat doen. Als u het groene licht krijgt, kunt u gouden Bond als onderdeel van een programma voor de behandeling van uw hond jeuk.

Instructies

• Bruidegom en baden de hond met behulp van de medicinale shampoo, verlaten het zeepsop op ongeveer 15 minuten. Bekijk de hond gedurende deze tijd om ervoor te zorgen dat het niet het zeepsop doet likken.

• Spoel de hond wanneer het tijd is om, en herhaal het proces van wassen, waardoor het zeepsop in ongeveer vijf minuten ditmaal voordat spoelen. De droge hond aaien.

• Gebruik de antibacteriële spray op de pijnlijke gebieden, het vermijden van de ogen, neus en mond. Laat het drogen voor een paar minuten.

• Neem de hond buiten, dan poeder van de hond grondig met gouden band. Laat niet alle poeder in de ogen, neus of mond krijgen.

• Zet de onesie op de hond om het te houden van de getroffen gebieden te likken en slikken het poeder. Als uw hond te groot voor een onesie is, gebruik een oud T-shirt en een tekenreeks rond de maag van de hond te houden van het shirt van omhoog rijden en bloot de medicinale gebieden binden.

• Put benadryl caplets in van de hond voedsel, eenmaal in de ochtend en eenmaal in de avond, te beteugelen jeuk. Zorg ervoor dat u de juiste dosering voor uw hond gewicht; Geef de hond over een milligram per pond. Benadryl wordt over het algemeen beschouwd als veilig voor huisdieren, maar contact op met uw dierenarts alvorens het te gebruiken voor het geval, als uw hond speciale hebben kan behoeften.

• Herhaal de procedure na een week, gevolgd door een ander bad en poederen in twee weken, en dan nog eens een maand daarna.

Related Articles