Het aanpassen van Xenon koplampen op een Mini Cooper

07/23/2013 by Ezequias

Het aanpassen van Xenon koplampen op een Mini Cooper

De Mini Cooper had zijn oorsprong in Europa, maar vandaag geniet een grote populariteit van globe. Zoals de naam al impliceert dit is een klein compact voertuig, en zoals alle kleinere auto's het belang van haar veiligheidssystemen wordt vergroot. Een van de vaak over het hoofd gezien veiligheidsvoorzieningen van de Mini zijn de koplampen. Niet alleen doen ze hulp de bestuurder, maar kunnen ook tegenliggers goed zien de Mini. Voor koplampen functie moeten goed ze regelmatig worden gecontroleerd en uitgelijnd. Gelukkig is deze baan kan worden bereikt met slechts een paar metingen en een paar bochten van een schroevendraaier.

Instructies

1 Vul de Mini Cooper met een gewicht dat normale rijomstandigheden benadert. Denk aan wat u normaal in de achterbank, boot en paneel voeren zou. Hebben een partner zitten in de bestuurdersstoel. Hebben de gastank gevuld over halverwege, of vijf gallons voor de Mini.

2 Bepaal van een grote muur of deur met ongeveer 30-voeten van platte, vlakke grond voor het. Hebben uw partner de Mini Cooper over 1-voet voor het park.

3 Mark de muur met plakband ter aanduiding van de as van de horizontale en verticale lijnen van elke koplamp. Om te doen deze start door het plaatsen van een 6-foot-strip beginnen bij het middelpunt van de bestuurder zijde gloeilamp, uit te breiden over naar het centrum van de passagier zijde licht. Vervolgens neem twee 6-inch-stukken van tape en plaats hen verticaal over de lange strook in het directe centrum van elk licht. Dit maakt een kleine cross vorm voor elk licht.

4 zet de Mini in omgekeerde volgorde en back-up van ongeveer 25-voeten. Zie hoe de lichtstralen hit de getapete muur. Beide koplampen moeten vallen en inch of twee onder de lange strook. De passagier zijde licht moet de verticale strook direct sloeg terwijl de bestuurderszijde enkel aan de rechterkant van het vallen moet.

5 kijk onder de Mini dash Zoek de kap release-hendel te trekken. Ga naar de voorkant van de auto en de motorkap volledig open. Achter elke koplamp zoekt de twee aanpassing schroeven. Een op de top, centrum zal de controle van de verticale as en een aan de kant zal de controle van het horizontale vlak. Gebruik een schroevendraaier om te zetten elke schroef tot de koplamp lichtbundel de gewenste plek, raakt zoals beschreven in "Stap 4". Herhaal voor elke koplamp.

Related Articles