Hand tendinitis symptomen

08/26/2016 by Ezequias

Hand tendinitis symptomen


Aan het eind van de dag merkt u dat uw handen zijn pijn. Terwijl ijs soms helpen kan, is het probleem niet beter met de tijd. Dit zijn de symptomen van tendinitis van de hand. Deze gemeenschappelijke schade van overmatig gebruik kan het moeilijk maken om de functie en uw dagelijkse taken, dus leren om te identificeren en snel medische zorg te zoeken als u een geval van tendinitis ontwikkelt.

Symptomen

Symptomen van tendinitis van de hand zijn pijn en tederheid in de hand gecentraliseerd langs een pees. Pezen bevinden zich meestal in de buurt van gewrichten, zo veel patiënten beschrijven de pijn als de pijn in de gewrichten. Tendinitis pijn meestal verergert 's nachts. Ook, activiteit of beweging kan maken de pijn erger. Herhaalde motie is met name verzwarende voor een individu met tendinitis. Omdat deze symptomen ook op andere aandoeningen van de hand, zoals carpaal tunnelsyndroom en artritis duiden kunnen, moeten patiënten, die vinden de pijn bemoeien met hun dagelijkse activiteiten proberen de hulp van een arts voor een accurate diagnose. Zwelling vaak begeleidt de pijn.

Oorzaak

Hand tendinitis symptomen treden op wanneer de pees, het weefsel dat spieren van de hand met haar vele beenderen verbindt, ontstoken raakt. Tendinitis treedt vaak op als gevolg van overmatig gebruik, hoewel de pezen na een blessure ontstoken kunnen. Een pees in het lichaam kan ontwikkelen tendinitis, maar de hand en pols zijn bijzonder gevoelig voor de voorwaarde, omdat ze zo vaak worden gebruikt. Als symptomen worden genegeerd, artsen bij de kliniek van Cleveland aangeven dat tendinitis kan leiden tot een scheur of een breuk van de pees, een aandoening die chirurgie vereist te repareren.

Diagnose

Hand tendinitis is meestal gediagnosticeerd op basis van de symptomen ervan. Uw arts zal het doen van een grondige fysieke examen van uw hand, nemen van het door middel van een scala van beweging oefeningen voor het lokaliseren van de locatie van de pijn. Als de pijn zit centraal in een pees, zal de arts waarschijnlijk diagnose van tendinitis. Volgens de National Institutes of Health hebben de artsen specifieke tests om te bepalen welke pees wordt beïnvloed. Sommige artsen zal doen imaging tests uitsluiten van andere aandoeningen, zoals artritis of bot verwondingen, die soortgelijke pijn kunnen veroorzaken.

Behandeling

Hand tendinitis symptomen zijn behandeld door middel van wijziging van de levensstijl in combinatie met medicatie. Eerste, gemeenschappelijke dagelijkse activiteiten zal worden gewijzigd om minder stress op de aangetaste pezen. Vervolgens kan de hand worden geïmmobiliseerd met behulp van een spalk om de pees te genezen. Dit gebeurt in combinatie met anti-inflammatoire medicatie te brengen van de ontsteking. Artsen instrueren patiënten met ijs te bepalen van de zwelling. Soms, kunnen steroïde injecties in de pees pijnbestrijding. Als deze standaard behandelingen voor hand tendinitis niet werken, sommige artsen zal wenden tot operatie om te verwijderen van de ontstoken weefsel, maar dit is zeldzaam. Eenmaal ontsteking is onder controle, behandeling vordert naar fysiotherapie te versterken van de hand en een toekomstige schade voorkomen.

Preventie/oplossing

Degenen die regelmatig uitvoeren van repetitieve bewegingen met hun handen lopen het hoogste risico voor het ontwikkelen van hand tendinitis symptomen. Preventieve maatregelen kunnen dit risico verlagen. Het beoefenen van de juiste techniek en het gebruik van juiste houding bij het uitvoeren van taken met de hand kunnen helpen. Indien mogelijk, Vermijd repetitieve bewegingen met de handen. Als uw werk dit vereist, neem regelmatig pauzes uw handen een om rust te geven. Strek de handen en vingers vóór begin langdurig gebruik, zoals voor zitten om het spelen van een instrument of type.

Related Articles