DIY: Hoe schoon douche Grout

08/26/2016 by Ezequias

DIY: Hoe schoon douche Grout


Het vocht in uw badkamer maakt het een geweldige omgeving voor schimmels en meeldauw te vallen. Als u hard water hebt, zul je extra hoofdpijn van hard water vlekken en zeep uitschot op uw douche. Verkrijgbare producten werkt goed om het oppervlak van uw douche en andere delen van de badkamer schoon te maken, maar schoonmaken tegel specie kan eisen dat toegevoegde producten en elleboog vet.

Instructies

1 scrub de specie met behulp van uw scrub borstel en de spray badkamer of milde schurende reiniger. Breng de reiniger en scrub weg zoals veel scum, vuil, schimmel of mould als je kunt. U moet vaak spoelen, zodat u kunt zien hoe vies de specie nog steeds is. Blijven toepassen schoner en struikgewas totdat u niet meer uitschot, vuil, schimmel of schimmel verwijderen.

2 toepassing azijn op hard water deposito's op uw specie met behulp van uw papieren handdoeken. Papieren handdoeken individueel afgescheurd en kletsnat eenieder in azijn. Wring de papieren handdoeken, zodat zij niet druipende zijn en ontvouwen. Hang een papieren handdoek over eventuele hardnekkige vlekken die na stap 1 achterblijven. De natte papieren handdoek zal vasthouden aan de specie en zelfs hang verticaal. Het zuur in de azijn werkt te ontbinden van de hard-water-vlekken.

3 Controleer de papieren handdoeken elk uur dat ze nog nat zijn. Verwijder elke handdoek en schrobben het gebied eronder. Als nadat u scrub er nog steeds een smet op de specie, kletsnat van de keukenrol in azijn, wring ontvouwen en toepassen van de specie. Herhaal deze stap om het uur totdat de vlek verdwenen is.

4 wegspoelen de azijn die is overgebleven. Gebruik uw spray schoner of mild schuurmiddel schoner en goed naspoelen.

5 kletsnat papieren handdoeken in niet-chloor in de zelfde manier die u deed de azijn. Zet uw handschoenen op voordat u raak het bleekmiddel en zorg ervoor dat het bleekmiddel raakt niet alle stoffen die niet gewenste geruïneerd (douchegordijn, tapijten of kleding). Het bleekmiddel gedrenkte papieren handdoeken toepassen op het gebied van specie met resterende vlekken. Volgens Tim Carter, waarvan syndicated kolom vragen de opbouwfunctie wordt weergegeven in de Washington Post, "het kan duren uren en eventueel dagen aan alle van de schimmel in de specie bleekmiddel."

Related Articles