Decorating ideeën voor een moderne slaapkamer

08/26/2016 by Ezequias

Decorating ideeën voor een moderne slaapkamer


Moderne inrichting werd geïntroduceerd tijdens de jaren 1930 en bestond uit een minimalistische aanpak met strakke lijnen, een neutrale kleurenpalet en weinig tot geen accessoires. De moderne verfraaien stijl weer naar voren tijdens de jaren 1950 en 1960, het toevoegen van POP's van diepe of onverwachte kleur aan neutrale paletten en glanzende oppervlakken. Versier uw hoofdslaapkamer met moderne meubels en inrichting als je meest comfortabel met eenvoudige, schone lijnen, neutrale kleuren en minimale accessoires voelen.

Meubilair

Eenvoudig meubilair, met name lage slingerde, zoals bedden van het platform met strakke lijnen zijn gebruikelijk in moderne slaapkamers. Het voorbord kunnen eenvoudig en laag, met nachtkastjes die uit te breiden na het voorbord of een deel van het voorbord. Dressoirs of kisten moeten vullen het bed met strakke lijnen en het ontbreken van eventuele extra versiering. Vermijd geen onnodige meubels, zoals modern decor alleen functioneel en noodzakelijk items omvat. Moderne meubels kunnen wit, zwart, bruin of licht bruin hout.

Kleuren

Monochromatisch kleuren zijn gebruikelijk in moderne inrichting. Gebruik een lichte kleur, zoals wit of grijs, als u wilt proberen een monochroom kleurenpalet. Verschillende tinten van kleur kunnen interessanter, terwijl met uw monochromatisch stijl. Lichte, neutrale kleuren zoals wit, creme, beige of licht grijs kunt werken door zich of gezamenlijk voor een moderne slaapkamer. Voeg plonsen van kleur in een diepe, donkere en heldere kleur voor contrast en design. Bijvoorbeeld, het gebruik van een paar kalk groen, verbrande oranje, chocolade bruin of aqua stukjes in de kamer. Een accent kleuren moeten ontspannen gevoelens voor u en uw partner, beroepen, zoals uw slaapkamer hoort als uw terugtrekking uit de rest van de wereld.

Muren

Verf de muren in een lichte kleur die past bij uw inrichting. Lichte room, beige, grijs of blauw zijn gemeenschappelijke kleuren gevonden in moderne slaapkamers. De muren kunnen eigenlijk dienen als een centraal aanspreekpunt in uw slaapkamer desgewenst een decoratief accent toe te voegen zonder overdreven accessorising de kamer. Bijvoorbeeld het schilderen van de muren een licht blauwgrijze kleur met een chocolade-bruine ontwerp op een muur. Of schilderen van een muur in de kleur van uw accent, zoals kalk groen, zodat het opvallen. De rest van de kamer aan lichte, neutrale kleuren, met inbegrip van de muren te beperken. Schakel uw bed tegen de muur accent als je deze route te gaan.

Vloeren

Gladde vloeren, zoals hardhout of geschilderd beton, dienen een moderne slaapkamer goed. Het toevoegen van een witte of crèmekleurige deken onder het bed dat je een zachte plek geeft om je voeten rust, wanneer je wakker wordt of wanneer je klaar om naar bed krijgt. Als u niet het bijwerken van uw vloeren, dekking van het tapijt met een eenvoudige kleed. Of gebruik de rug van een gebied met een interessant ontwerp om te dienen als uw accent stuk.

Beddengoed

Uw beddengoed dient ter aanvulling op de kamer. Hebt u een helder accent muur, stok met lichte, neutrale beddengoed. Meng de blanken, crèmes en beige beddengoed op je bed. Gebruik verschillende stoffen toe te voegen van textuur. Geen stapel kussens op je bed, maar alleen een paar kussens waarmee u eigenlijk blijf trouw aan van modern design plaats. Het toevoegen van een kleurrijke gooien gevouwen netjes aan de voet van het bed, als u wilt toevoegen van een vleugje kleur naar uw bed. Een andere optie is het gebruik van uw bed te presenteren waardoor een decoratieve Trooster met geometrische ontwerpen, zoals een kunstwerk, in plaats van de muren versieren.

Related Articles