Copper beech tree schors problemen

11/03/2010 by Ezequias

Copper beech tree schors problemen

De copper beech tree is ook bekend als de beuk en de paarse beuk. Het wordt vaak gebruikt in Noord-Amerika als een grootschalige landschap-boom. Het groeit van 70 tot 80 voet lang en heeft een grote verspreiding van 50 tot 70 voeten. Sommige cultivars hebben een huilende look en hun parcours takken op de grond. De copper beech is gevoelig voor dezelfde dodelijke ziekte als andere beuken--beuken schors ziekte als gevolg van de wollige beuken schaal. Het komt vaker voor oudere bomen te bezwijken voor ziekte dan kleintjes.

Gezonde schors

Gezonde beuken boomschors is grijsachtig zilver in kleur en relatief glad aanvoelt. In de lente en de zomer, zijn bleke kleur contrasteert prachtig met de paarse bladeren van de beuk.

Schaal

Schaal insecten onveilig bomen- en tuin- en kamerplanten gelijk. Als gevolg van de wasachtige substantie die ze uitscheiden, ze worden ook geassocieerd met schimmels die aanzienlijke schade aan de plant in kwestie kunnen doen. Beuken zijn gevoelig voor besmetting door Cryptococcus fagisuga (C. Fagisuga). De US Forest Service beschrijft de insecten als geel en elliptische in vorm en ongeveer 0,5 tot 1,0 mm lang. Schaal insecten uitscheiden wat is beschreven als een "woollike," witte, wasachtige substantie. Eieren worden gelegd in de midzomer en ze uitkomen in de nazomer door vroege winter. Nimfen dwingen hun buisvormige stijlen in de bast te voeden met haar vloeistoffen. Deze gaten kunnen de Nectria-schimmel in te voeren van de bast, die veel meer destructief dan de schaal, is hoewel de schaal de natuurlijke afweer van de boom verzwakt.

Beuken schors ziekte

Beuk is gevoelig voor besmetting door Nectria coccinata. De schimmel Nectria releases sporen in de bast, die het als waardplanten en veroorzaken cankers te vormen. Deze cankers kunnen uiteindelijk de boom girdle, op welk punt twijgen en takken beginnen te sterven, en de stam ("trunk") is ook gevoelig voor breuk. De schimmel heeft een ongeslachtelijke en een seksuele podium, elke kijken duidelijk anders. Tijdens de fase van seksuele steekt de schimmel heldere rode vruchtlichamen. Deze organen zijn gevuld met zakjes, die elk acht sporen bevatten. De zakjes in de herfst rijpen en laat hun sporen wanneer ze vochtig zijn. De ongeslachtelijke stadium ziet er wit en bijna kruimelig; het kan worden verward met schaal insecten. Sporen zijn vrijgegeven midzomer tot in het najaar en gemakkelijk door de wind verspreid. Zoekt u roodbruine dode hoeken genaamd "teerachtig plekken." Dit zijn de eerste symptomen van Nectria infectie.

Andere insecten en ziekten

Schaal insecten opent de deur voor andere destructieve organismen in te voeren van het hout. Hypoxylon bacteriƫn voer het spinthout onder de dode schors en behoren tot de eerste invasie van aangetaste bomen. Ambrosia kevers en shoestring rot schimmel zijn andere problemen. Xylococculus betulae Maak gebreken op jonge beuken boom stengels en verzwakte, geruwd schors is gemakkelijk besmet door beuken schaal, dan besmet met Nectria; besmette bomen zal niet geslachtsrijp.

Behandeling

Schaal insecten zo spoedig mogelijk verwijderen door ze te bespuiten met water uit een slang. Afhankelijk van de grootte van de boom, is dit mogelijk om zelf te doen. Volgen de boom totdat u niet langer elke schaal insecten zien. Lieveheersbeestjes en nematoden zijn nuttige insecten die zich zwaar met schaal insecten voeden. Als deze maatregelen niet doeltreffend zijn, moet een insecticide worden gebruikt. Uw lokale County uitbreiding kantoor is een schat aan informatie met betrekking tot de boom ziekten en behandelingen.

Related Articles